Teamfoto Appido
Werkzaam in Capelle Aan Den IJssel, hoofdvestiging Vlaardingen
Hoe u veelvoorkomende lekkages kunt voorkomen Redactie, 4 april 2024
Hulp bij een lekkage in huis
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Appido

Lekkages kunnen niet alleen erg vervelend zijn, maar ook aanzienlijke schade aan uw huis aanrichten. U kunt enkele stappen ondernemen om veelvoorkomende lekkages te voorkomen en uw loodgieterssysteem in goede staat te houden. Hieronder vindt u richtlijnen om veelvoorkomende lekkages te voorkomen.

Bekijk uw leidingen eens goed

Een van de effectiefste manieren om lekkages te voorkomen, is door geregeld een inspectie van uw leidingen te houden. Onderzoek op aanwijzingen van corrosie, roest of kleine barstjes. Door problemen vroegtijdig te ontdekken, voorkomt u dat ze zich ontwikkelen tot grote lekken.

Inspecteer de afdichtingen

Het verslijten van afdichtingen rond kranen en leidingen is een bekend probleem. Het is verstandig om regelmatig de staat van de afdichtingen te controleren en ze te vervangen indien nodig. Een correcte afdichting verhindert dat er water ontsnapt en minimaliseert het risico op lekkages.

Bescherm uw leidingen door geen vuil in de afvoer te gooien

Om verstoppingen te voorkomen, dient u geen vet, olie of grote hoeveelheden voedselresten in de afvoer te werpen. Probeer te voorkomen dat verstoppingen en potentiële lekken ontstaan. Gebruik een zeefje in de gootsteen om te voorkomen dat vuil en puin de leidingen binnendringen.

Controleer regelmatig uw waterdruk

Te hoge waterdruk kan de leidingen beschadigen en lekkages veroorzaken. Zorg ervoor dat u regelmatig de waterdruk controleert en indien nodig aanpast. Het is aan te raden een simpele drukregelaar te installeren om schade te voorkomen.

U kunt schade voorkomen door veelvoorkomende lekkages met deze nuttige tips

Als de winter aanbreekt, kunnen bevroren leidingen lekkageproblemen veroorzaken. Isolatie van leidingen in onverwarmde ruimtes en bij extreem koud weer langzaam water uit de kranen laten lopen, voorkomt bevroren leidingen. Zo voorkomt u dat de leidingen bevroren raken en deze kapot kunnen gaan.

Neem zorgvuldigheid in acht om lekkages te voorkomen

Zorg ervoor dat u uw systemen geregeld onderhoudt en kleine problemen snel oplost om grote reparatiekosten en ongemakken te voorkomen. Het is beter om preventieve maatregelen te nemen dan te moeten genezen in het geval van loodgieterswerk. Wanneer u onverhoopt te maken krijgt met een lekkage in huis, neem dan direct contact op met Appido om dit snel en deskundig voor u te verhelpen. Bel om een afspraak te maken naar 010 600 1143.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1143

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert