Teamfoto Appido
Waterleiding (ver)leggen Capelle Aan Den IJssel Wij staan in Capelle Aan Den IJssel voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Capelle Aan Den IJssel, hoofdvestiging Vlaardingen

Waterleiding (ver)leggen Capelle Aan Den IJssel

Als u van plan bent om een extra wastafel in de slaapkamer te installeren, een wasmachine aan te sluiten of als de waterleidingen u in de weg zitten voor uw klusproject, staan onze loodgieters voor u klaar. Er zijn diverse redenen om waterleidingen aan te leggen, te verplaatsen of af te koppelen. Heeft u een probleem met uw waterleidingen? Onze loodgieters zorgen ervoor dat het probleem snel wordt opgelost.

Als de aansluiting van waterleidingen niet juist is, kan dit leiden tot lekkage, wat het grootste risico is. Lekkage kan zorgen voor veel nawerk en schade. Ga voor vertrouwen en laat een gekwalificeerde loodgieter uw leidingwerk verzorgen.

Waterleiding aanleggen Capelle Aan Den IJssel

Het aanleggen van extra watervoorzieningen en het optimaliseren van de doorstroom heeft een enorm effect op het wooncomfort. Door het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het verbeteren van de doorstroom, kan het wooncomfort significant verhoogd worden. Bij het aanleggen van de waterleidingen houden onze experts altijd rekening met uw wensen.

Wilt u dat de leidingen op een nette manier weggewerkt worden in de muur of vindt u het niet erg als ze zichtbaar blijven? Bij het verzoek zullen wij alle opties met u doornemen. Wij zorgen voor de beste service en streven naar een schitterend eindresultaat.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
Appido staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Waterleidingen verleggen Capelle Aan Den IJssel

Heeft u plannen om een kast te installeren, maar wordt dit bemoeilijkt door een aanwezige waterleiding? Of gaat u een verbouwing aan maar moet het leidingwerk daarvoor worden verplaatst? U wilt vanzelfsprekend dat alle faciliteiten in uw huis goed blijven werken.

Onze ervaren loodgieters zorgen ervoor dat de waterleidingen correct worden verlegd, zodat u geen last krijgt van lekkage. Om de kans op lekkage of een kraan zonder wateraansluiting te minimaliseren, is een uitgebreid legplan voor uw waterleidingen van groot belang. Het maken van een uitgebreid legplan voor uw waterleidingen is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening bij Appido.

Waterleidingen afdoppen of verwijderen

Als u geen gebruik meer wilt maken van een waterleiding en deze uw plannen verstoort, hoe kunt u dit dan het beste oplossen? Het wordt aanbevolen om ongebruikte waterleidingen af te sluiten of te verwijderen. Het resultaat hiervan is een verminderde kans op lekkage en minder stilstaand water.

Maak gebruik van onze professionele service voor het afdoppen en verwijderen van waterleidingen. Bel 010 600 1143 of laat een bericht achter in het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag met een reactie.

Appido staat voor u klaar in Capelle Aan Den IJssel
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1143

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert