Teamfoto Appido
Toilet vervangen Capelle Aan Den IJssel Wij staan in Capelle Aan Den IJssel voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Capelle Aan Den IJssel, hoofdvestiging Vlaardingen

Toilet vervangen Capelle Aan Den IJssel

Bij Appido beseffen we maar al te goed hoe cruciaal een goed toilet is voor uw woongenot. Wij weten bij Appido maar al te goed hoe belangrijk dat is. Bij Appido begrijpen we hoe belangrijk het is om uw toilet optimaal te laten werken.

Het komt vaak voor dat het toilet in oudere woningen veroudert is en voor veel irritatie zorgt. Denkt u eraan om uw wc te vervangen of zelfs uw hele toilet te renoveren? Maak gebruik van de kennis en ervaring van Appido in Capelle Aan Den IJssel.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan toiletten en afwerking, waardoor wij de perfecte partner zijn voor uw project. Vertrouw op onze loodgieters, die naast het vakkundig aansluiten van uw product ook advies kunnen geven en voor een professionele afwerking kunnen zorgen. Als u op zoek bent naar advies en een professionele afwerking, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

WC pot laten vervangen

In het geval dat u specifiek op zoek bent naar een nieuwe wc pot, zult u met veel vragen geconfronteerd worden. Gaat uw voorkeur uit naar een hangend toilet, of wilt u toch liever een staand model? Bent u op zoek naar een spoelbak die gemakkelijk toegankelijk is voor reparaties, of wilt u dat deze op een esthetische manier in de muur wordt weggewerkt?

Onze loodgieters hebben uitgebreide kennis van de diverse opties voor uw toilet in Capelle Aan Den IJssel. Bij Appido kunt u terecht voor advies en installatie van het beste toilet voor uw woning. Onze loodgieters staan voor u klaar. Neem eenvoudig contact met ons op via 010 600 1143 of ons contactformulier voor antwoorden op al uw vragen!

Toilet renovatie door Appido

Wanneer u uw toilet in zijn geheel wilt vernieuwen, kunt u op ons rekenen. Van het leidingwerk tot aan het tegelwerk kunnen wij u van dienst zijn. U kunt op ons rekenen voor het leidingwerk en tegelwerk dat u nodig heeft.

Bent u op zoek naar hulp bij het vernieuwen van de complete uitstraling van uw toilet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Weet u al precies wat uw wensen en eisen zijn? Aarzel niet om ons te contacteren voor een grondige bespreking van alle mogelijkheden.

Bent u nog niet helemaal zeker over de invulling van uw toilet renovatie in Capelle Aan Den IJssel? Heeft u nog geen helder beeld van het ontwerp voor uw wc? Onze medewerkers kunnen u bijstaan. Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch bereiken via 010 600 1143 of het contactformulier op de website gebruiken.

Sanitair in de badkamer wordt aangelegd
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van Appido helpen u graag!

Veel gestelde vragen over toilet renovatie in Capelle Aan Den IJssel

Wat zijn de kosten voor het renoveren van een toilet?

De prijsindicatie voor het renoveren van uw toilet kan aanzienlijk verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen. Voor een precieze raming is het raadzaam om een offerte aan te vragen met uw wensen zodat de specialist deze zo specifiek mogelijk kan opstellen.

Zijn er alwéér vragen over de duur van het renoveren van een toilet?

Er is geen vaste tijd te noemen voor het renoveren van een toilet, omdat dit afhangt van diverse factoren. Hierbij kun je denken aan de grootte, de complexiteit en eventuele onverwachte complicaties. Bij een toiletrenovatie kunnen er vertragingen ontstaan als gevolg van onvoorziene problemen, logistieke problemen of weersomstandigheden. Houd hier rekening mee en wees realistisch.

Wanneer heeft een toilet een opknapbeurt nodig?

Een toilet is meestal aan renovatie toe als je een of meer van de volgende situaties ervaart: slijtage en ouderdom, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, verouderd design, gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie. Een goed ontworpen en gebouwd toilet kan over het algemeen vele jaren meegaan voordat er grootschalige renovatie nodig is, op voorwaarde dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt.

Appido staat voor u klaar in Capelle Aan Den IJssel
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1143

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert