Teamfoto Appido
Werkzaam in Capelle Aan Den IJssel, hoofdvestiging Vlaardingen

Badkamer installeren renoveren Capelle Aan Den IJssel

Is uw badkamer in Capelle Aan Den IJssel toe aan een nieuwe en verbeterde look? Indien het leidingwerk verouderd is, de uitstraling niet meer bij uw woning past of als u toe bent aan meer ruimte en comfort, Uw ochtend- of avondritueel wordt een stuk aangenamer met een moderne en frisse badkamer.

Bij Appido weten we precies wat een badkamer in Capelle Aan Den IJssel nodig heeft. Bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing staan wij graag voor u klaar. Vervul uw wens voor een prachtige badkamer met badkamer installeren in Capelle Aan Den IJssel.

Badkamer renoveren Capelle Aan Den IJssel

Bij Appido begrijpen we dat het renoveren van de belangrijkste ruimte in huis niet van de ene op de andere dag gebeurt, maar begint met een idee en een ontwerp. Bij Appido beseffen we dat het niet zonder nadenken gebeurt wanneer u besluit om de belangrijkste ruimte in huis te renoveren. Bent u al aan het plannen, of heeft u nog inspiratie nodig?

Onze badkamerspecialisten zijn er om u te assisteren bij het realiseren van uw perfecte badkamer! Bij Appido kunt u rekenen op een breed assortiment badkamerproducten en onze uitgebreide ervaring om u te helpen bij het ontwerpen, selecteren en installeren van alles in uw ideale badkamer. Wij houden altijd rekening met uw budget.

Appido gaat verder voor uw badkamer dan alleen het aanleggen van leidingwerk. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer. Onze ervaren loodgieters bieden een uitstekende service waar u op kunt vertrouwen.

Badkamer (ver)plaatsen Capelle Aan Den IJssel

Bent u van plan om uw badkamer op een andere locatie in uw woning te laten installeren? Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf dat uw nieuwbouwwoning in Capelle Aan Den IJssel kan voorzien van een stijlvolle en functionele badkamer? Heeft u ook plannen die te maken hebben met Appido in Capelle Aan Den IJssel? Neem dan contact met ons op.

Laat uw badkamer ontwerpen en installeren door de deskundige medewerkers van Appido, met jarenlange ervaring in het vak. Onze nauwe banden met andere spelers in de branche zorgen ervoor dat u kunt rekenen op het beste materiaal en een ruim aanbod. Onze gedreven badkamerspecialisten nemen de rest voor hun rekening.

Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste wanneer het gaat om het (ver)plaatsen van uw badkamer in Capelle Aan Den IJssel. Voor de uitvoering van uw klus nemen wij dan ook geen genoegen met minder dan het beste. Kom in contact met onze installateurs en krijg inzicht in de verscheidene keuzes.

Appido: Uw badkamerspecialist in Capelle Aan Den IJssel

Heeft u een badkamerklus in Capelle Aan Den IJssel? Onze badkamerspecialisten van Appido zorgen voor een professionele uitvoering. Onze monteurs zijn experts op het gebied van renovatie en installatie en zijn beschikbaar om u te helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag overleggen over een offerte of ontwerp?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! Indien u vragen heeft, kunt u ons bereiken via ons contactformulier of door te bellen naar 010 600 1143. Als u vragen heeft, staan onze medewerkers bij Appido paraat om u te woord te staan.

Sanitair in de badkamer wordt aangelegd
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van Appido helpen u graag!

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Capelle Aan Den IJssel

Hoe duur is het om een badkamer te renoveren?

De kosten voor de renovatie van uw badkamer kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen. Voor een precieze raming is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw specifieke wensen, zodat de specialist deze gedetailleerd kan opstellen.

Hoeveel dagen kost het om een badkamer te renoveren?

Het renoveren van een badkamer kan verschillende tijdsduren met zich meebrengen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die mogelijk zijn. Houd er rekening mee dat onverwachte problemen, problemen met de levering of slechte weersomstandigheden kunnen leiden tot vertragingen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Wanneer moet je je badkamer renoveren?

Er zijn verschillende redenen waarom een badkamer gerenoveerd moet worden, zoals slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd design, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie. Een goed ontworpen en gebouwde badkamer kan tientallen jaren meegaan zonder dat er een grote renovatie nodig is, mits er regelmatig onderhoud wordt gepleegd.


Appido staat voor u klaar in Capelle Aan Den IJssel
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1143

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert