Leidingwerk laten aanleggen?

Door uw hele woning loopt leidingwerk. Toch zijn de leidingen maar op een paar plaatsen zichtbaar, voor de rest zit het leidingwerk netjes weggewerkt in muren en onder de vloer. Juist om deze reden is het belangrijk om te kiezen voor professionele leidingaanleg: na de aanleg is het erg lastig om nog aanpassingen te doen! Ook problemen, zoals lekkage, zijn niet gemakkelijk zichtbaar en leiden daarom al snel tot ernstige schade aan uw woning. Door leidingwerk aanleggen uit te besteden aan een professional voorkomt u dergelijke problemen. In Capelle aan den IJssel is Appido u met plezier van dienst!

Buitenkraan of afvoer aanleggen

Op het gebied van leidingwerk kunnen we veel voor u verzorgen. Wilt u een waterleiding aanleggen, een gasleiding of een buitenkraan? Wij staan voor u klaar. We komen altijd eerst bij u langs om de situatie te inspecteren. Wanneer we een duidelijk plan van aanpak hebben opgesteld, gaan we meteen voor u aan de slag!

Problemen met uw leidingen

Hoe goed uw leidingwerk ook is geïnstalleerd; problemen kunnen helaas altijd ontstaan. Lekkage of een verstopping kan optreden door een verzakking van het leidingwerk of doordat uw leidingen dichtslibben. Bij ieder probleem met uw leidingwerk kunt u een loodgieter inschakelen. Onze vakmannen hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en zien vaak in één oogopslag al wat er mankeert. We hebben al het materiaal bij ons om problemen direct te kunnen verhelpen! In Capelle aan den IJssel en omgeving helpen we u graag.