Toilet plaatsen in Capelle aan den IJssel

Wilt u een nieuw toilet plaatsen? Werkt de doorspoelknop niet meer goed? Of wilt u de wc pot vervangen? Voor al uw wc werkzaamheden kunt u in de regio Capelle aan den IJssel terecht bij Appido. Onze ervaren specialisten zijn u met plezier van dienst.

Ruime keuze in mogelijkheden

Als iemand aan een toilet plaatsen denkt, zal diegene er vaak niet bij stil staan dat er bijzonder veel mogelijkheden zijn. Wilt u een staand of een hangend toilet plaatsen? Wilt u er misschien ook nog een urinoir bij? Kiest u voor een vlakspoel of een diepspoel? En wat voor doorspoelmechanisme wilt u? Zoals u al merkt is er bijzonder veel mogelijk. Wij kunnen dit alles voor u realiseren! Weet u niet goed wat het best op uw persoonlijke situatie aansluit? Vraag ons dan eens naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Reparatie of toilet renovatie

Uw wc loopt door en de vlotter moet worden vervangen? Of wilt u een nieuwe wc pot laten monteren? Ook voor reparatie en toilet renovatie kunt u op onze experts rekenen. In Capelle aan den IJssel en omstreken kunt u ons altijd inschakelen. Daarna functioneert uw toilet weer als nieuw!