Uw badkamer installateur in Capelle aan den IJssel

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Zoekt u een ervaren loodgieter die deze grote klus voor u kan klaren? In de regio Capelle aan den IJssel kunt u altijd een beroep doen op Appido. Van gehele badkamer installeren tot een kraan vervangen: voor elke klus kunt u op ons rekenen.

Wij denken met u mee

Wilt u een bad plaatsen, of toch liever een inloopdouche maken? Of heeft u misschien wel ruimte voor beide? En waar moet de wasmachine komen te staan? Bij het nadenken over de badkamerinrichting komen er veel vragen op u af. Daarnaast moet u ook nog rekening houden met zaken als leidingwerk. Bent u bang het overzicht te verliezen? Laat dan een professional met u meekijken. Onze medewerkers denken met plezier met u mee. Ze kunnen u vertellen hoe u de ruimte het effectiefst kunt benutten, en aan welke zaken u vooral moet denken. Zo voorkomt u achteraf vervelende verrassingen. En ligt het plan klaar? Dan voeren wij het met plezier voor u uit! Van meedenken tot douchebak plaatsen: wij helpen u graag.

Ook voor reparatie en renovatie

Moeten de tegels in de douche vervangen worden? Wilt u nieuwe kranen aanschaffen? Zit er een scheurtje in de badkuip? Ook voor reparatie en renovatie kunt u terecht bij uw badkamer installateur. In Capelle aan den IJssel en omstreken staan onze vakmannen voor u klaar.