Voor al uw sanitair in Capelle aan den IJssel

Appido is uw totaalinstallateur voor uw gehele sanitair. Wij helpen u van begin tot eind: voor zowel de levering, de installatie, het onderhoud als de reparatie. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Onze medewerkers zijn namelijk stuk voor stuk goed geschoold, en ze zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zoekt u een ervaren loodgieter in de regio Capelle aan den IJssel voor uw sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruime keuze

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Bij uw loodgieters uit Capelle aan den IJssel heeft u ruime keus voor uw sanitair. Laat u adviseren en kies het sanitair dat bij u past. Kiest u voor modern en strak? Of wilt u een romantische badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij weten precies hoe wij efficiënt uw badkamer kunnen inrichten met het juiste sanitair. Op basis van uw wensen, budget en de badkamerruimte komen zo samen tot de uw droombadkamer. Als het plan af is, gaan we meteen voor u aan de slag om alles te realiseren.

Wilt u ons inschakelen voor installatie van uw sanitair? Of is het tijd voor reparatie of renovatie? Wij staan altijd voor u klaar. In Capelle aan den IJssel en omgeving zijn wij uw ervaren sanitairspecialist!