Hulp bij lekkage in Capelle aan den IJssel

Heeft u last van lekkage? Dan is het belangrijk om dit snel te laten herstellen. Lekkages kunnen namelijk vervelende gevolgen hebben, zoals bruine vochtplekken op muren of een ondergelopen kelder. Woont u in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan herstelt een vakman van JM Installaties uw lekkage op vakkundige wijze voor u.

Wij beschikken over de meest moderne en professionele apparatuur en middelen om uw lekkage te herstellen. Heeft u direct hulp nodig in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op! U kunt ons bereiken via 0181 - 23 10 00. Wij staan bij spoed 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo bent u altijd verzekerd van snelle en zorgvuldige hulp!

Problemen voorkomen?

Er zijn vele factoren te noemen die lekkages kunnen veroorzaken. Schade aan het dak of het openstaan van de loodslabbe zijn veel voorkomende oorzaken van een lek. Ook het metselwerk, losliggende dakpannen of nokvorst kunnen zorgen voor grote problemen. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw dak en afvoeren, kunt u lekkage en andere loodgietersproblemen in veel gevallen voorkomen. Sluit vandaag nog een onderhoudscontract af en u bent altijd verzekerd van goed onderhouden dakgoten en leidingen. Meer weten? Neem gerust contact op, dan vertellen we u er meer over!