Lekkage in Capelle aan den IJssel?

Aangezien een huis vaak is voorzien van een grote hoeveelheid gas-, afvoer- en waterleidingen, is een lekkage op bijna elke plek in huis mogelijk. Waar een leiding loopt, is er kans op een lekkage. In veel gevallen bemerkt u dit niet meteen, maar vaak is na enige tijd al schade zichtbaar. Als uw plafond of uw muur vochtig lijkt te zijn, of zich plasjes vormen op plekken waar u dit niet verwacht, kunt u te maken hebben met een lekkage in uw waterleiding.

Het is van belang de lekkage op tijd te herkennen en dat u hulp inschakelt bij een vermoeden hiervan. Te lang wachten met het vinden van vakkundige hulp bij een lekkage, kan resulteren in meer schade aan uw woning dan nodig is. Wanneer u in Capelle aan den IJssel en omgeving een lekkage ondervindt, staat Appido klaar voor een vakkundige reparatie.

Herkennen van een lekkage

Een lekkage herkennen is eenvoudiger als u de verschillende signalen kent. Als u er snel bij bent is de schade in veel gevallen nog te overzien. Grotere schade aan uw woning is echter niet uit te sluiten als u niet op tijd actie onderneemt.

Een kleine lekkage in de waterleiding uit zich vaak in onverwachte vochtplekken op plafonds en in uw muren. Soms is schimmel snel zichtbaar. Een rioollekkage kan zowel te herkennen zijn aan plafondschade op de verdieping onder uw badkamer en aan een onaangename geur die permanent lijkt te blijven hangen. Wanneer u een sterke, onverklaarbare knoflookgeur ruikt in uw huis kan dit wijzen op lekkage in een gasleiding. Onderneem subiet actie!

Lekkage verhelpen in Capelle aan den IJssel

Daarom is snel contact met Appido geboden bij een eerste vermoeden van een lekkage. Nadat we de plek en oorzaak van de lekkage hebben gevonden, brengen we u advies uit betreffende de oplossing er van. Hiermee kunt u grotere schade aan uw woning voorkomen.

Onze specialisten in Capelle aan den IJssel en omgeving hebben jaren ervaring in het herkennen en herstellen van lekkages. Ze zijn in staat het probleem tot de kern te duiden. Van leidingcorrosie of andere zwakke plekken tot problemen in de oorspronkelijke montage. Als de problemen gelokaliseerd zijn, kunnen onze vakmensen de lekkage snel en vakkundig herstellen.

Wanneer er haast bij is, kunt u ook een beroep op ons doen. We zijn 24/7 bereikbaar in Capelle aan den IJssel en omgeving. Dus 24/7, elke dag van het jaar: wij staan voor u klaar om te helpen bij lekkage. Wacht niet en bel met 010 - 600 11 43 om uw lekkage vakkundig en snel te laten verhelpen.